Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
345€

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ 4 μέρες

Βουκουρέστι (3 διαν.) - Ξενάγηση της πόλης

Είδος: Αεροπορική
Περίοδος: Χειμώνας 2018, Άνοιξη 2018,
Διάρκεια: 4 μέρες
Αναχωρήσεις: Καθημερινά από 07-01-2018 ως 31-03-2018 εκτός Αργιών,
1. ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βουκουρέστι, το λεγόμενο μικρό Παρίσι, λόγω της αρχιτεκτονικής του και της έντονης πολιτιστικής ζωής που γνώριζε. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση.


2. ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Πρόγευμα και ακολουθεί η πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα περιηγηθούμε στα πιο αξιόλογα μνημεία όπως είναι η Αψίδα του Θριάμβου, η Πλατεία του Ελεύθερου Τύπου, το Ατενέουμ, η Πλατεία της Επανάστασης, το Πατριαρχείο και η Ελληνική Εκκλησία. Θα δούμε τη Νομική Σχολή και την Όπερα, τους Βοτανικούς Κήπους και τη Στρατιωτική Ακαδημία. Εν συνεχεία, θα θαυμάσουμε το επιβλητικό Σπίτι του Λαού, όπου σήμερα φιλοξενεί το Κοινοβούλιο της χώρας. Ακολουθεί το ιστορικό κέντρο του Βουκουρεστίου, με τη λεγόμενη συνοικία Λιπσκάνι, όπου και θα βρείτε πολλές αγορές με αντίκες, μικρά μαγαζάκια που ξεχειλίζουν από παλαιά διακοσμητικά αντικείμενα. Το βράδυ, επισκεφτείτε ένα απο τα πολυάριθμα εστιατόρια με παραδοσιακή ρουμάνικη κουζίνα & μεσαιωνική ατμόσφαιρα.


3. ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΙΝΑΙΑ - ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΛΕΣ & ΜΠΡΑΝ - ΜΠΡΑΣΟΒ)

Πρόγευμα και η σημερινή μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε προαιρετικά τη πανέμορφη Σινάϊα, που ονομάζεται και «Διαμάντι των Καρπαθίων». Εκεί, ο βασιλιάς Κάρολος Α΄ αποφάσισε να χτίσει την εξοχική κατοικία του, το εκπληκτικό κάστρο Πέλες, ένα νεο - αναγεννησιακό διαμάντι με φροντισμένους κήπους, πληθωρικούς χώρους υποδοχής και δωμάτια σε διαφορετικό στυλ, οθωμανικό - γαλλικό. Συνεχίζουμε με το χωριό Μπραν, όπου υπέρκειται ο περιβόητος Πύργος του Δράκουλα. Στα υπαίθρια μαγαζάκια της περιοχής μπορούμε να αγοράσουμε σουβενίρ όπως μάσκες, μπλούζες, χειροποίητες κατασκευές κλπ. Στη συνέχεια, θα ξεναγηθούμε στην παραμυθένια μεσαιωνική πόλη Μπρασόβ με τα λιθόστρωτα σοκάκια, συναντώντας τον πιο στενό δρόμο της κεντρικής Ευρώπης. Επιστροφή το βράδυ στο Βουκουρέστι.


4. ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα προτείνουμε να επισκεφθείτε τους κήπους Τσισμιτζίου, το Πάρκο Χεραστράου ή να επισκεφτείτε κάποιο από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα για τα ψώνια σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα, θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων και εορτών.


.