Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
945€

ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ ΟΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 12 μέρες

Εν πλω (1 διαν.) - Τιρόλο (1 διαν.) - Μανχάιμ (1 διαν.) - Ίννσμπρουκ – Μονάχο – Κολωνία – Άμστερνταμ (2 διαν.) – Χάγη – Ρόττερνταμ – Βρυξέλλες (3 διαν.) – Λουξεμβούργο – Ζυρίχη – Λουκέρνη – Στρασβούργο (1 διαν.) - ευρύτερη περιοχή Μιλάνου (1 διαν.) - εν πλω (1 διαν.)

Είδος: Οδική
Περίοδος: Καλοκαίρι 2018, 15 Αυγούστου 2018, Φθινόπωρο 2018, 28η Οκτωβρίου 2018,
Διάρκεια: 12 μέρες
Αναχωρήσεις: 23-06-2018, 16-07-2018, 30-07-2018, 11-08-2018, 15-09-2018, 05-10-2018, 26-10-2018,
1. ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ (ΕΝ ΠΛΩ)

Αναχώρηση από την Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.


2. ΑΝΚΟΝΑ – ΤΙΡΟΛΟ

Άφιξη στην Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για την περιοχή του Τιρόλο. Διασχίζουμε τις εύφορες πεδιάδες, προσπερνάμε την Μπολόνια και την Βερόνα, καθώς αρχίζει η ανάβαση προς το Τρέντο και το Μπολζάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή του Ίννσμπρουκ, την "γέφυρα του ποταμού Ινν" (brücke: γέφυρα), πρωτεύουσα του Αυστριακού ομόσπονδου κρατιδίου Τιρόλο. Διανυκτέρευση.


3. 3. ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΜΟΝΑΧΟ – ΜΑΝΧΑΙΜ

Σύντομη επίσκεψη στο κουκλίστικο Ίννσμπρουκ, με τις πλατείες του, τα δρομάκια του, τα μπαρόκ αρχιτεκτονικής κτίρια, τον Καθεδρικό ναό κλπ. και αναχώρηση για το Μονάχο. Μετά την επίσκεψή μας στην πόλη, θα συνεχίσουμε για το ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Μανχάιμ. Διανυκτέρευση.


4. ΜΑΝΧΑΙΜ – ΡΗΝΟΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΝ

Ενδιαφέρουσα και η σημερινή μας διαδρομή με συνεχώς εναλλασσόμενες παραστάσεις. Άφιξη στην Κολωνία, σύντομης διάρκειας στάση και συνεχίζουμε για το Άμστερνταμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


5. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ZAANTAM – ΒΟΛΕΝΤΑΜ)

Πανοραμική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε την πλατεία Νταμ, το παλαιό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου κ.ά. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Προτείνουμε προαιρετική επίσκεψη στο γραφικό χωριό Ζάανταμ με τους περίφημους ανεμόμυλους και στο πανέμορφο χωριό των ψαράδων, Βόλενταμ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


6. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ – ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρωινή αναχώρηση για τις Βρυξέλλες. Η διαδρομή μας ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα, αφού περιλαμβάνει δύο σημαντικές επισκέψεις: τη Χάγη με το γνωστό σε όλους Διεθνές Δικαστήριο, το Κοινοβούλιο, αλλά και το παλαιό Δημαρχείο, καθώς και το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, το Ρόττερνταμ. Συνεχίζουμε για τις Βρυξέλλες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


7. ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Περιήγηση στην Βελγική πρωτεύουσα, για να γνωρίσουμε την περίφημη Γκραν Πλας, το Δικαστικό μέγαρο, το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και το μέγαρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


8. ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΥΖ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ημερήσια εκδρομή στην όμορφη πόλη της Γάνδης, στο ιστορικό κέντρο της οποίας θα δούμε χαρακτηριστικά κτίρια μεσαιωνικής και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής. Ακολουθεί επίσκεψη στη Μπρύζ, μια ακόμη ιδιαίτερη Βελγική πόλη, που κυριαρχείται από το υδάτινο στοιχείο, κυρίως στο ιστορικό κέντρο, αλλά και στα περίχωρα. Μια πόλη με αρκετούς ναούς κυρίως γοτθικού ρυθμού, αλλά και πολλούς πύργους. Επιστροφή αργά το απόγευμα στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.


9. ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Σήμερα κατευθυνόμαστε στο Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο. Θα έχουμε ανάλογες στάσεις, αρχικά στο Λουξεμβούργο, όπου θα περιηγηθούμε. Επόμενος σταθμός μας η Έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης, το Στρασβούργο, όπου θα δούμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως την πλατεία Κλέμπερ, τον Καθεδρικό ναό και το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Νωρίς το βράδυ θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


10. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΜΙΛΑΝΟ

Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας στην περιοχή των Γερμανο-ελβετικών συνόρων, μέσα από μια αδιάκοπη διαδοχή λόφων, προβάλουν αντικριστά οι ορεινοί όγκοι του Μέλανα Δρυμού. Το δρομολόγιό μας ανεβαίνει πάλι στην κοιλάδα του Ρήνου και μας οδηγεί στη Ζυρίχη, την μεγαλύτερη Ελβετική πόλη, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να περπατήσουμε στη Μπανχοφστράσσε και να φθάσουμε μέχρι την παραλία της όμορφης λίμνης. Στην πόλη της Λουκέρνης φθάνουμε αργότερα για τον απογευματινό μας καφέ, δίπλα στην όμορφη λίμνη με τη σκεπαστή γέφυρα και το μνημείο του Λιονταριού. Η μαγεία των Ελβετικών τοπίων θα συνεχιστεί στη διαδρομή μας προς το Λουγκάνο και την ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.


11. ΜΙΛΑΝΟ – ΑΝΚΟΝΑ (ΕΝ ΠΛΩ)

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Πάτρας. Διανυκτέρευση εν πλω.


12. ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, όπου φθάνουμε μετά από περίπου τρεις ώρες.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Η διανυκτέρευση στο Τιρόλο πιθανόν να μεταφερθεί στην περιοχή της Βερόνας. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.


.