Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
345€

ΒΙΕΝΝΗ ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 4,5 μέρες

Bιέννη (3 ή 4 διαν.) – ξενάγηση πόλης – Βιεννέζικα Δάση – Σάλτσμπουργκ προαιρετικά

Είδος: Αεροπορική
Περίοδος: Πάσχα 2018, Πρωτομαγιά 2018,
Διάρκεια: 4,5 μέρες
Αναχωρήσεις: 05-04-2018, 28-04-2018,
1. ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΑΝΑΚΤΟΡΑ SCHOEBRUNN

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Βιέννη. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε από την περίφημη κρατική όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το θέατρο της πόλης, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου και η ξενάγησή μας κλείνει με την επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρουν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στους κήπους και να επισκεφθείτε τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.


2. ΒΙΕΝΝΗ – ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για την ανοιξιάτικη εξόρμηση μισής μέρας στα Βιεννέζικα Δάση στην περιοχή του Μάγερλιγκ, για να δούμε το κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό φινάλε που είχε το ειδύλλιο της Μαρία Βετσέρα και του Πρίγκιπα Ροδόλφου. Ακόμη θα δούμε την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν με τον καταπράσινο περίγυρο. Το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση στο γραφικό “κρασοχωριό” το Γκρίντσιχ με δείπνο σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με τοπική μουσική.


3. ΒΙΕΝΝΗ – (ΠΡOΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για επίσκεψη σε κάποιο από τα πολυάριθμα Μουσεία ή χώρους με πλούσια ενδιαφέροντα εκθέματα. Εναλλακτικά σας προτείνουμε προαιρετικά(έξοδα ατομικά) ολοήμερη εκδρομή στην γενέτειρα του Μότσαρτ, το Σάλτσμπουργκ με το πολύ γραφικό ιστορικό κέντρο, το Δημαρχείο, τη Γκεντραιντεγκάσσε και το ποτάμι Σάλτσαχ που το διαρρέει. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βιέννη.


4. ΒΙΕΝΝΗ

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα πολυάριθμα μουσεία της Βιέννης, όπως την πινακοθήκη του ανακτόρου Μπελβεντέρε με έργα των Κλίμτ, Μονέ, Ρενουάρ, Βαν Γκόγκ, το μουσείο Αλμπερτίνα με ενδιαφέρουσες περιοδικές εκθέσεις και το μουσείο Ιστορίας της Τέχνης, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία στον κόσμο που έχει στην κατοχή του περίπου 60.000 πίνακες ζωγραφικής. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο συγκρότημα μουσείων Μuseums Quartier, με παγκοσμίου ενδιαφέροντος εκθέσεις μοντέρνας τέχνης που περιλαμβάνει το Κέντρο Αρχιτεκτονικής, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (MUMOK), το Κέντρο Τέχνης της καλλιέργειας, το Μουσείο Καπνού, το Μουσείο Λέοπολντ, το Ταντσκβαρτίρ, το παιδικό μουσείο Zoom, το μουσείο Επίπλων, την Kunsthalle Wien και το Κέντρο Μαθηματικών. Για το απόγευμα σας προτείνουμε καφέ στον Πύργο του Δούναβη με θέα σε όλη την Βιέννη αλλά και μία βόλτα στο Πράτερ , θα σας μείνει αξέχαστη.


5. ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι την μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1) Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς παραλείψεις, εφόσον κριθεί απαραίτητο
από τον διοργανωτή για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος, 2) Απαραίτητα διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες, 3) Στο 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η 4η ελεύθερη ημέρα,4) Σε περίπτωση διαμονής τριών ενηλίκων στο ξενοδοχείο Intercontinental σε ένα δωμάτιο(δίκλινο με επιπρόσθετη κλίνη) θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση της τάξης των 110€ στο δωμάτιο την βραδιά (Deluxe room). Δεν υφίστανται τρίκλινα δωμάτια.


.