Follow

Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
465€

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ 4 μέρες

Άμστερνταμ (3 διαν.) - Ξενάγηση πόλης - Coster Diamonds

Είδος: Αεροπορική
Περίοδος: Άνοιξη 2018, Καλοκαίρι 2018,
Διάρκεια: 4 μέρες
Αναχωρήσεις: Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο από 01-04-2018 έως 30-06-2018 εκτός Αργιών,
1. ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Άμστερνταμ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε έναν περίπατο στην περίφημη Red Light District, συνοδεία του έμπειρου ξεναγού μας για να απολαύσετε όλα τα πικάντικα θεάματα που προσφέρει η περιοχή. Τα διάσημα κόκκινα φώτα στις βιτρίνες είναι εντυπωσιακά απέναντι από τα κομψά και όμορφα παλαιά σπίτια στα κανάλια, ενώ ακόμη και τα παραμυθένια φώτα που ευθυγραμμίζονται με τις γέφυρες, τη νύχτα είναι χρωματισμένα κόκκινα.


2. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - COSTER DIAMONDS)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την περιήγησή μας στη μαγευτική πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», το μουσείο ζυθοποιείας της “Heineken”, το επιβλητικό μουσείο ιστορίας και τέχνης “Rijksmuseum”, η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά», ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, όπου θα παρακολουθήσουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών, ενώ θα μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουμε μοναδικά ιστορικά «κομμάτια». Μετά το τέλος της επίσκεψης σας, προτείνουμε να επισκεφτείτε τα φημισμένα μουσεία Van Gogh (εισιτήριο 14 €) και Rijks (εισιτήριο 12,5€) που βρίσκονται ακριβώς απέναντι. Έχουμε μεριμνήσει έτσι ώστε οι πελάτες μας να μην περιμένουν στις ουρές κατά την είσοδο τους στα μουσεία, ενώ ο συνοδός θα είναι στη διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της περιήγησης σας. Το μεσημέρι μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά σας. Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στην Rembrandtplein με τα μπαράκια, τις καφετερίες και τα club, ή στην Leidseplein με τα εστιατόρια, τα coffee shops και τους πλανόδιους μουσικούς.


3. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η σημερινή μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε (προαιρετικά) το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου, το Ρότερνταμ, το πανέμορφο Ντελφτ και την έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων, τη Χάγη. Το Ρότερνταμ με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα, τις εντυπωσιακές γέφυρες «Willem», γνωστή ως χρυσή γέφυρα και «Erasmus» η γέφυρα που ενώνει τον Βορρά με τον Νότο της πόλης, γνωστή και ως De Zwaan (ο κύκνος) λόγω του σχήματός της. Θα συνεχίσουμε με το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της, που αποτελείται από σπίτια του 17ου και 18ου αιώνα και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς, θαυμάσια δημόσια κτίρια, υπαίθριες αγορές και έναν εκπληκτικό αριθμό μουσείων. Τελευταία στάση της σημερινής προαιρετικής μας εκδρομής είναι η Χάγη, η μεγαλύτερη Ολλανδική πόλη στην Βόρεια θάλασσα, η έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης, τις Πρεσβείες και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν Υπουργεία.


4. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα για τη την μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Αθήνα.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1) Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων, 2) Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας, 3) Η προαιρετική εκδρομή της 3ης μέρας πραγματοποιείται με αγγλόφωνη ξενάγηση για συμμετοχή κάτω των 10 ατόμων.


.