Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
109€

LEDA VILLAGE RESORΤ

Διακοπές με δικό σας μέσο (Ι.Χ.)

Είδος: Οδική
Περίοδος: Αγίου Πνεύματος 2018,
Διάρκεια: 3 & 4 μέρες
Αναχωρήσεις: 25-05-2018, 26-05-2018,
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία, ανάμεσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση, μέσα στα όρια του παραθαλάσσιου Πηλιορείτικου χωριού Χόρτου και με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο, βρίσκεται το συγκρότημα Λήδα, που αποτελεί το ιδανικό μέρος για αξέχαστες διακοπές. Απλώνεται σε μια έκταση 30 στρεμμάτων σε μια ήσυχη και υπήνεμη παραλία. Όλα τα κτίρια (2 τόνοι) του, αναπτύσσονται αμφιθεατρικά μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, ανάμεσα στους ελαιώνες και την πλούσια βλάστηση και απλώνονται αρμονικά ανάμεσα σε πρασιές και παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια χωρίς καθόλου να χαλούν το υπέροχο τοπίο, έτσι ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει από όποιο σημείο κι αν βρίσκεται την μαγευτική θέα στον Παγασητικό κόλπο. Αποτελείται από διάφορους τύπους διαμονής και έτσι χωρίζεται σε τομείς κτιρίων όπου ο καθένας διαθέτει τον δικό του χώρο στάθμευσης. Χτισμένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και διακοσμημένα με ζωγραφιές λαϊκής τέχνης και φεγγίτες με πολύχρωμα βιτρό τα κτήρια του Λήδα έχουν το δικό τους χαρακτήρα. Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορους τύπους χώρων διαμονής όπως δωμάτια, studios, διαμερίσματα και βίλλες με ιδιωτικές πισίνες. Το συγκρότημα Λήδα έχει σχεδιαστεί και χτιστεί έτσι ώστε να μοιάζει με ένα μικρό πηλιορείτικο χωριό. Μπροστά από το συγκρότημα, βρίσκεται μια πανέμορφη παραλία που είναι εξοπλισμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


ΔΙΑΜΟΝΗ

STUDIOS ΛΗΔΑ
Θέση - Εξωτερική Περιγραφή: Μέσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση βρίσκονται τα στούντιο ΛΗΔΑ που είναι χτισμένα και διακοσμημένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Το κάθε ένα έχει τη δική του αυλή ή μπαλκόνι με μοναδική θέα στη θάλασσα. Η παραλία βρίσκεται σε απόσταση από 15 - 30 μέτρα. Στο πίσω μέρος από τα στούντιο υπάρχει χώρος στάθμευσης.Στην περιοχή των στούντιο ΛΗΔΑ υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).
Εσωτερική Περιγραφή - Εξοπλισμός: Όλα τα στούντιο ΛΗΔΑ διαθέτουν ανεξάρτητο κλιματισμό. Σε ενιαίο χώρο βρίσκεται ένα διπλό κρεβάτι, ένα - τρία μονά κρεβάτια και μια εξοπλισμένη γωνιά κουζίνας, με πολυκουζινάκι και ψυγείο. Στον ίδιο χώρο υπάρχει τραπεζαρία φαγητού, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και ψηφιακό χρηματοκιβώτιο. Στο μπάνιο υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών και πρίζα ξυριστικής μηχανής.

STUDIOS ΕΡΑΤΩ
Θέση - Εξωτερική Περιγραφή: Μέσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση βρίσκονται τα στούντιο ΕΡΑΤΩ που είναι χτισμένα και διακοσμημένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Το κάθε ένα έχει τη δική του αυλή ή μπαλκόνι με μοναδική θέα στη θάλασσα. Η θάλασσα βρίσκεται σχεδόν δίπλα σε απόσταση από 6 - 8 μέτρα. Στο πίσω μέρος από τα στούντιο υπάρχει χώρος στάθμευσης.Στην περιοχή των στούντιο ΕΡΑΤΩ υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).
Εσωτερική Περιγραφή - Εξοπλισμός: Όλα τα στούντιο ΕΡΑΤΩ διαθέτουν ανεξάρτητο κλιματισμό. Σε ενιαίο χώρο βρίσκεται ένα διπλό κρεβάτι, ένα - τρία μονά κρεβάτια και μια εξοπλισμένη γωνιά κουζίνας, συσκευή με ηλεκτρικά μάτια και ψυγείο. Στον ίδιο χώρο υπάρχει τραπεζαρία φαγητού, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και ψηφιακό χρηματοκιβώτιο. Στο μπάνιο υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών και πρίζα ξυριστικής μηχανής.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΛΗΔΑ
Θέση - Εξωτερική Περιγραφή: Μέσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση βρίσκονται τα διαμερίσματα ΛΗΔΑ που είναι χτισμένα και διακοσμημένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Το κάθε ένα έχει τη δική του αυλή ή μπαλκόνι με μοναδική θέα στη θάλασσα. Η παραλία βρίσκεται σε απόσταση από 20 - 45 μέτρα. Στο πίσω μέρος από τα διαμερίσματα υπάρχει χώρος στάθμευσης.Στην περιοχή των διαμερισμάτων ΛΗΔΑ υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).
Εσωτερική Περιγραφή - Εξοπλισμός: Όλα τα διαμερίσματα ΛΗΔΑ διαθέτουν ανεξάρτητο κλιματισμό και στους δύο χώρους. Στον ένα χώρο βρίσκεται το υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και στον άλλο χώρο βρίσκονται ένα - τρία μονά κρεβάτια και μια εξοπλισμένη γωνιά κουζίνας, με πολυκουζινάκι και ψυγείο. Στον ίδιο χώρο υπάρχει τραπεζαρία φαγητού, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και ψηφιακό χρηματοκιβώτιο. Στο μπάνιο υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών και πρίζα ξυριστικής μηχανής.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΡΑΤΩ
Θέση - Εξωτερική Περιγραφή: Μέσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση βρίσκονται τα διαμερίσματα ΕΡΑΤΩ που είναι χτισμένα και διακοσμημένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Το κάθε ένα έχει τη δική του αυλή ή μπαλκόνι με μοναδική θέα στη θάλασσα. Η θάλασσα βρίσκεται σχεδόν δίπλα σε απόσταση από 6 - 8 μέτρα. Στο πίσω μέρος από τα διαμερίσματα υπάρχει χώρος στάθμευσης. Στην περιοχή των διαμερισμάτων ΕΡΑΤΩ υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).
Εσωτερική Περιγραφή - Εξοπλισμός: Όλα τα διαμερίσματα ΕΡΑΤΩ διαθέτουν ανεξάρτητο κλιματισμό και στους δύο χώρους. Στον ένα χώρο βρίσκεται το υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και στον άλλο χώρο βρίσκονται ένα - τρία μονά κρεβάτια και μια εξοπλισμένη γωνιά κουζίνας, συσκευή με ηλεκτρικά μάτια και ψυγείο.Στον ίδιο χώρο υπάρχει τραπεζαρία φαγητού, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και ψηφιακό χρηματοκιβώτιο. Το ένα από τα δύο δωμάτια έχει θέα στη θάλασσα. Στο μπάνιο υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών και πρίζα ξυριστικής μηχανής.

ΔΩΜΑΤΙΑ ΛΗΔΑ
Θέση - Εξωτερική Περιγραφή: Μέσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση βρίσκονται τα δωμάτια ΛΗΔΑ που είναι διακοσμημένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Το κάθε ένα έχει τη δική του αυλή ή μπαλκόνι με μοναδική θέα στη θάλασσα. Η παραλία βρίσκεται σε απόσταση από 37 - 85 μέτρα. Υπάρχει χώρος στάθμευσης.Στην περιοχή των δωματίων ΛΗΔΑ υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).
Εσωτερική Περιγραφή - Εξοπλισμός: Όλα τα δωμάτια ΛΗΔΑ διαθέτουν ανεξάρτητο κλιματισμό. Μέσα στο δωμάτιο υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι και ένα - δύο μονά κρεβάτια, ψυγείο, ηλεκτρικός βραστήρας, κούπες με πιατάκια, πιάτα και κουτάλια για την παρασκευή πρωινού.Στον ίδιο χώρο υπάρχει τραπεζαρία φαγητού, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και ψηφιακό χρηματοκιβώτιο. Στο μπάνιο υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών και πρίζα ξυριστικής μηχανής.

ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΥΚΝΟΣ
Θέση - Εξωτερική Περιγραφή: Μέσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση βρίσκονται τα δωμάτια ΚΥΚΝΟΣ που είναι διακοσμημένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Το κάθε ένα έχει τη δική του αυλή ή μπαλκόνι με μοναδική θέα στη θάλασσα. Η θάλασσα βρίσκεται σχεδόν δίπλα σε απόσταση από 80 - 100 μέτρα. Στο πίσω μέρος από τα δωμάτια υπάρχει χώρος στάθμευσης.Στην περιοχή των δωματίων ΚΥΚΝΟΣ υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).
Εσωτερική Περιγραφή - Εξοπλισμός: Όλα τα δωμάτια ΚΥΚΝΟΣ διαθέτουν ανεξάρτητο κλιματισμό. Μέσα στο δωμάτιο βρίσκεται ένα διπλό κρεβάτι, ένα - τρία μονά κρεβάτια, ψυγείο, ηλεκτρικός βραστήρας, κούπες με πιατάκια, πιάτα και κουτάλια για την παρασκευή πρωινού.Στον ίδιο χώρο υπάρχει τραπεζαρία φαγητού, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και ψηφιακό χρηματοκιβώτιο. Στο μπάνιο υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών και πρίζα ξυριστικής μηχανής.

ΒΙΛΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Περιγραφή: Είναι μια διώροφη βίλλα 110 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα και όλα τα δωμάτια και οι χώροι της έχουν καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Η απόστασή της από τη θάλασσα είναι 105 μέτρα.
Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό με άνετες πολυθρόνες και ένα καναπέ-κρεβάτι στο οποίο μπορούν να κοιμηθούν δύο μικρά παιδιά ή ένας ενήλικας. Στον ίδιο χώρο υπάρχει, επίσης, ένα τζάκι, μια εξοπλισμένη γωνιά κουζίνας και τραπεζαρία με τηλέφωνο και δορυφορική TV καθώς και ένα μικρό μπάνιο.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι και ένα τρίτο υπνοδωμάτιο στο οποίο μπορούν να κοιμηθούν δύο άτομα. Επίσης υπάρχουν δύο μπαλκόνια με υπέροχη θέα στον Παγασητικό. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο μπάνιο. Υπάρχει επίσης και ένα ψηφιακό χρηματοκιβώτιο.
Στην αυλή, στον χώρο της πισίνας, υπάρχει εξωτερική τραπεζαρία με ομπρέλα και ξαπλώστρες. Η βίλλα διαθέτει ασύρματο δίκτυο Internet (Wi-Fi). Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε απόσταση 25 μέτρων από την είσοδο της βίλλας.

ΒΙΛΛΑ ΝΑΥΣΙΚΑ
Περιγραφή: Είναι μια διώροφη βίλλα 80 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα και όλα τα δωμάτια και οι χώροι της έχουν καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Η απόστασή της από τη θάλασσα είναι 115 μέτρα.
Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό με άνετες πολυθρόνες και ένα καναπέ-κρεβάτι στο οποίο μπορούν να κοιμηθούν δύο μικρά παιδιά ή ένας ενήλικας. Στον ίδιο χώρο υπάρχει, επίσης, ένα τζάκι, μια εξοπλισμένη γωνιά κουζίνας και τραπεζαρία με τηλέφωνο και δορυφορική TV καθώς και ένα μπάνιο.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και ένα μπαλκόνι με καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο μπάνιο. Υπάρχει επίσης και ένα ψηφιακό χρηματοκιβώτιο.
Στο πίσω μέρος της βίλλας υπάρχει μια αυλόπορτα που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο. Στην αυλή, στον χώρο της πισίνας, υπάρχει εξωτερική τραπεζαρία με ομπρέλα και ξαπλώστρες.
Η βίλλα διαθέτει ασύρματο δίκτυο Internet (Wi-Fi). Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε απόσταση 25 μέτρων από την είσοδο της βίλλας.

ΒΙΛΛΑ ΝΙΟΒΗ
Περιγραφή: Είναι μια διώροφη βίλλα 80 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα και η απόστασή της από τη θάλασσα είναι 115 μέτρα.
Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό με άνετες πολυθρόνες και ένα καναπέ-κρεβάτι στο οποίο μπορούν να κοιμηθούν δύο μικρά παιδιά ή ένας ενήλικας. Στον ίδιο χώρο υπάρχει, επίσης, ένα τζάκι, μια εξοπλισμένη γωνιά κουζίνας και τραπεζαρία με τηλέφωνο και δορυφορική TV καθώς και ένα μπάνιο.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και ένα μπαλκόνι. Όλοι οι χώροι του πρώτου ορόφου έχουν καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Επίσης στον πρώτο όροφο βρίσκεται και το δεύτερο μπάνιο. Υπάρχει ακόμη και ένα ψηφιακό χρηματοκιβώτιο.
Στο πίσω μέρος της βίλλας υπάρχει μια αυλόπορτα που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο. Στην αυλή, στον χώρο της πισίνας, υπάρχει εξωτερική τραπεζαρία με ομπρέλα και ξαπλώστρες.
Η βίλλα διαθέτει ασύρματο δίκτυο Internet (Wi-Fi). Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε απόσταση 25 μέτρων από την είσοδο της βίλλας.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΗΔΑ
ΠΙΣΙΝΑ: (χαρείτε το κολύμπι, κάντε ηλιοθεραπεία απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα του απέραντου γαλάζιου).
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ: (οι μικροί μας φίλοι μπορούν να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο και να απολαύσουν χαρούμενα πλατσουρίσματα, ενώ οι γονείς μπορούν εύκολα να τους επιβλέπουν χωρίς να χαλούν τις διακοπές τους).
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ: (στο χώρο της πισίνας του Συγκροτήματος).
ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
KIDS` CLUB: (ένας παραμυθένιος χώρος όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα και δημιουργικά).Την υψηλή περίοδο τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά από ειδικευμένο παιδαγωγό.
ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΣΚΑΚΙ: (με μεγάλα πιόνια).
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ.
ΜΙΝΙ ΓΚΟΛΦ: (με μικρά και μεγάλα μπαστούνια για ενήλικες και παιδιά).
ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ: (με τάπητα ολυμπιακών προδιαγραφών).
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: (μια πολύ καλή ευκαιρία για να διατηρήσετε τη γραμμή σας ενώ είστε σε διακοπές).
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: (στους κοινόχρηστους χώρους).
ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ: (Υπάρχουν τοπικοί χώροι στάθμευσης σε κάθε πτέρυγα του ΛΗΔΑ).
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ AQUA AEROBIC
ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5x5
BEACH VOLLEY
ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΧΡΕΩΣΗ
ΣΑΟΥΝΑ: (λειτουργεί στον χώρο του γυμναστηρίου).
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ: (λειτουργεί στο χώρο του γυμναστηρίου).
ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΒΟΥΝΟΥ.
ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΙΠΠΑΣΙΑ: (στην Αργαλαστή).
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΝΟ, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΩΝ, ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΓΙΩΤ.
ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ: (μετά την δύση του ηλίου με ηλεκτροφωτισμό).
ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ: (κατά την υψηλή περίοδο κατόπιν συνεννόησης με υπάλληλο της υποδοχής).
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ «PILION SUMMER ACADEMY»
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ


ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΜΠΑΡ

Εστιατόριο Αμβροσία
Το εστιατόριο «Αμβροσία» βρίσκεται σε μια δεσπόζουσα θέση στο συγκρότημα Λήδα. Είναι σε ένα υπερυψωμένο επίπεδο δίπλα στην πλαζ και έχει καταπληκτική θέα στον Παγασητικό. Αξίζει να γευτείτε παραδοσιακά πηλιορείτικα εδέσματα αλλά και άλλες νοστιμιές που θα ετοιμάσει για σας ο σεφ μας. Επίσης, ο σεφ μας μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας, όπως να ετοιμάσει για σας ένα γιορτινό γεύμα για να γιορτάσετε κάποιο εξαιρετικό γεγονός. Ή ακόμη να ετοιμάσει ιδιαίτερα γεύματα για χορτοφάγους ή για άτομα με ευαισθησία στη διατροφή. Στον χώρο αυτό μπορούμε ακόμη να οργανώσουμε δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων ή γενεθλίων με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ακόμη μπορείτε να απολαύσετε βραδιές με ζωντανή ελληνική μουσική.

Cafe Bar Iris
Το μπαρ «Ιρις» βρίσκεται μπροστά στην πλαζ του Λήδα και έχει μαγευτική θέα στον Παγασητικό. Λειτουργεί από το πρωί ως αργά το βράδυ. Μπορείτε να απολαύσετε ποικιλία αναψυκτικών και ποτών, καφέδες, κοκτέιλ, σνακ, κρέπες, βάφλες, παγωτά, γλυκά κ.λ.π. Όλα αυτά κάτω από τους ήχους ευχάριστης μουσικής σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.


.