Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
282€

ΣΥΡΟΣ ΠΑΣΧΑ 4 μερες

Σύρος - Γύρος Νησιού

Είδος: Οδική
Περίοδος: Πάσχα 2018,
Διάρκεια: 4 μέρες
Αναχωρήσεις: 06-04-2018,
1. ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ

Συγκέντρωση το πρωί στο λιµάνι του Πειραιά. Επιβίβαση και αναχώρηση για Σύρο. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής σας DOLPHIN BAY 4* στον Γαλησσά ή HERMES HOTEL 3* στο κέντρο της πόλης. Μεταφορά στον Επιτάφειο στην Ερµούπολη.


2. ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση µαζί µε τον τοπικό ξεναγό µας για τον Μεσαιωνικό οικισµό της Άνω Σύρου, όπου θα επισκεφθούµε τον Καθολικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου, το Μοναστήρι των Καπουτσίνων, το Μοναστήρι των Ιησουϊτών, την Πιάτσα, τα λαογραφικά µουσεία και µετά, µέσα από τα στενά δροµάκια, θα φθάσουµε στο «κάτω τέρµα», όπου θα µας περιµένει το πούλµαν για να µας µεταφέρει στην Ερµούπολη. Εκεί θα επισκεφθούµε πεζή τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, τη συνοικία Βαπόρια και τη «µικρή Βενετία», το µνηµείο του Άταφου Αγωνιστή. Προαιρετική επίσκεψη στο πρώτο θέατρο-όπερα της Ελλάδας. Θα επισκεφθούµε ακόµη το πνευµατικό κέντρο και το µουσείο µε τα αντίγραφα Κυκλαδικής Τέχνης, το αρχαιολογικό µουσείο, το Γυµνάσιο της Νέας Ελλάδας, το δηµαρχείο στην πλατεία Μιαούλη και το ναό Κοίµησης της Θεοτόκου µε την αυθεντική εικόνα του El Greco. Αµέσως µετά επιβίβαση στο πούλµαν για να πραγµατοποιήσουµε το γύρο της Σύρου. Περιλαµβάνει όλο το νότιο τµήµα του νησιού µε τις θαυµάσιες παραλίες, όπως Αζόλιµνος, Βάρη, Μεγάλος Γιαλός, Ποσειδωνία, Φοίνικας, Γαλησσάς και Κίνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ Ανάσταση στην περιοχή διαµονής - Αναστάσιµο δείπνο.


3. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύµα. Απόγευµα και βράδυ ελεύθερο.


4. ΣΥΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο και µεταφορά στο λιµάνι. Επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Τα δρομολόγια σας με BLUE STAR FERRIES:
Πειραιάς - Σύρος 09:00-12:45
Σύρος - Πειραιάς 16:00 - 19:45

Η σειρά των επισκέψεων και άλλων εκδηλώσεων μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών & για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού.


.