Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
375€

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΣΧΑ 4 μέρες

Γύρος Νησιού – Οία

Είδος: Οδική
Περίοδος: Πάσχα 2018,
Διάρκεια: 4 μέρες
Αναχωρήσεις: 06-04-2018,
1. ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΦΗΡΑ

Συγκέντρωση στο λιμάνι και απόπλους για Σαντορίνη. Άφιξη και μεταφορά με πούλμαν στο ξενοδοχείο Kallisti Hotel 4*, στα Φηρά. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία του Επιταφίου στην εκκλησία της Παναγίας.


2. ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ – ΟΙΑ

Συγκέντρωση μετά το πρωινό στην reception του ξενοδοχείου για τον ολοήμερο γύρο του νησιού με πούλμαν. Πέρασμα από την παραλία Περίσσα και κατευθυνόμαστε προς το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία. Βρίσκεται στην κορυφή του ομώνυμου όρους,Προφήτη Ηλία, και φιλοξενεί τη θαυματουργή εικόνα, καθώς και λείψανα αγίων. Εφόσον βρισκόμαστε στη Σαντορίνη δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε και ένα τοπικό οινοποιείο. Εξάλλου, το νησί έχει μακρά ιστορία στην οινοποιία και φημίζεται για τα κρασιά του! Ακολουθεί μετάβαση στον Πύργο και στο Μεγαλοχώρι. Συνεχίζουμε για τον ιδιότυπο οικισμό της Οίας, με τα γραφικά δρομάκια και το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθή- σουμε την Ανάσταση. Αναστάσιμο δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.


3. ΦΗΡΑ – ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι θα μεταβούμε για το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, με νόστιμα εδέσματα και τον οβελία να «πρωταγωνιστεί»! Το απόγευμα χαλαρώστε και απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου και όποιος το επιθυμεί μπορεί να κάνει έναν περίπατο στα Φηρά.


4. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος και μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στον Πειραιά αργά το βράδυ


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η σειρά των επισκέψεων&άλλων εκδηλώσεων μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών & για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού.

Tα δρομολόγια σας:
6/4 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ «BLUE STAR DELOS» 07:25-14:55
9/4 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ «BLUE STAR DELOS» 15:30- 23:25


.