Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
229€

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ & ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 4 μέρες

Επίδαυρος - Δρέπανο – Ναύπλιο - Βυτίνα – Δημητσάνα - Κεφαλάρι

Είδος: Οδική
Περίοδος: Πρωτομαγιά 2018, Αγίου Πνεύματος 2018,
Διάρκεια: 4 μέρες
Αναχωρήσεις: 28-04-2018, 25-05-2018,
1. ΑΘΗΝΑ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΔΡΕΠΑΝΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Αναχώρηση (07:45) από Αθήνα και μέσω Λουτρών Ωραίας Ελένης και Παλαιάς Επιδαύρου, φθάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο για να επισκεφθούμε το μουσείο και το Αρχαίο Θέατρο, φημισμένο για την τέλεια ακουστική του και την εναρμόνισή του με το φυσικό τοπίο. Eλεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα στο Λυγουριό. Άφιξη στο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel 4* στο Δρέπανο. Δείπνο.


2. ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το μαγευτικό Μαίναλο. Θα δούμε τη γραφική Βυτίνα που βρίσκεται χτισμένη σε υψόμετρο 1000μ. μέσα στα έλατα. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για την Δημητσάνα και την παλιά μπαρουταποθήκη του ’21 όπου θα έχουμε την δυνατότητα αν είναι ανοικτό να επισκεφθούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.


3. ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο. Επίσκεψη στο φρούριο Παλαμήδι και συνεχίζουμε για την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, την Παλιά Πόλη και θα πιούμε καφέ στη πλατεία Συντάγματος. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.


4. ΚΕΦΑΛΑΡΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Κεφαλάρι, περιοχή καταπράσινη με τρεχούμενα νερά. Θα δούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και αν σταθεί δυνατόν θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό Μουσείο. Στη συνέχεια θα δούμε την πυραμίδα που βρίσκεται στο χωριό η οποία έχει εκτιμηθεί ότι ανάγεται στα τέλη του 4ο αιώνα π.χ. Πορεία για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η σειρά των επισκέψεων&άλλων εκδηλώσεων μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών & για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού.


.