Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
255€

ΝΑΞΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 4 μέρες

Νάξος - Γύρος νησιού

Είδος: Οδική
Περίοδος: Αγίου Πνεύματος 2018,
Διάρκεια: 4 μέρες
Αναχωρήσεις: 25-05-2018,
1. ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΝΑΞΟΣ

Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση και αναχώρηση για Νάξο. Άφιξη στο νησί και μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Naxos Holidays 3* στον Άγ. Γεώργιο ή Aegean Land 3*Sup στην Πλάκα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο


2. ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το Φιλότι με τον παλιό πύργο του Μπότσαρη και το ναό της Παναγίας Φιλιώτισσας, την Απείρανθο με τους Βενετσιάνικους πύργους, τον παραθαλάσσιο Απόλλωνα για να δούμε το μισοτελειωμένο Κούρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.


3. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑΞΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την κεντρική Νάξο. Πρώτος σταθμός μας το χωριό Χαλκί. Συνεχίζουμε για τη Μονή της Παναγίας Δροσιανής και το Σαγκρί, τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας. Επόμενος σταθμός μας η διάσημη παραλία της Αγίας Άννας, με το δάσος από κέδρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.


4. ΝΑΞΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε το μπάνιο σας και στη συνέχεια προτείνουμε βόλτα στη γραφική Χώρα, για να περπατήσετε στα στενά δρομάκια, να δείτε τα αξιοθέατα, να φωτογραφίσετε το ηλιοβασίλεμα από την «Πορτάρα», την τεράστια πύλη του Ναού του Απόλλωνα. Μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση για τον Πειραιά.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

TΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
25/5 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΝΑΞΟΣ: «BlueStar Delos» 07.25-12.40
28/5 ΝΑΞΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ: «BlueStar Delos» 18.00-23.25

Η σειρά των επισκέψεων&άλλων εκδηλώσεων μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών & για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού.


.