Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
210€

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 4 μέρες

Μοναστήρι Αγίου Γερασίμου – Δρογκαράτη – Μελισσάνη – Αγία Ευφημία – Φισκάρδο – Καταβόθρες – Κουρκουμελάτα

Είδος: Οδική
Περίοδος: Αγίου Πνεύματος 2018,
Διάρκεια: 4 μέρες
Αναχωρήσεις: 25-05-2018,
1. ΑΘΗΝΑ- ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Συνάντηση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, και αναχώρηση για την πανέμορφη Κεφαλλονιά. Ενδιάμεση στάση και στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο από το λιμάνι της Πάτρας για το γραφικό λιμάνι της Σάμης. Άφιξη στο γραφικό Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.


2. ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Αναχώρηση το πρωί για το γύρο της Κεφαλλονιάς. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το ενετικό κάστρο , και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.


3. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ – ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ - ΣΚΑΛΑ

Επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα) .Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό Κουρκουμελάτα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα, και επιστροφή στο Αργοστόλι.


4. ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ – ΛΑΣΣΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος για να αγοράσετε τα αναμνηστικά σας από την όμορφη Κεφαλονιά, και να επισκεφθείτε για μια τελευταία βόλτα, το Λιθόστρωτο , στην συνέχεια αναχώρηση από το ξενοδοχείο όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες . Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην Λάσση με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Θα κάνουμε μια ενδιάμεση στάση για φαγητό , και καταλήγουμε στον Πόρο όπου αποχαιρετάμε την Κεφαλλονιά και αναχωρούμε για την Αθήνα .


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η σειρά των επισκέψεων&άλλων εκδηλώσεων μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών & για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού.


.