Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
259€

ΚΕΡΚΥΡΑ με διαμονή στο MESSONGHI BEACH 3* ΠΑΣΧΑ, 4 μερες

Αχίλλειο – Κανόνι – Ποντικονήσι - Παλαιοκαστρίτσα

Είδος: Οδική
Περίοδος: Πάσχα 2018,
Διάρκεια: 4 μέρες
Αναχωρήσεις: 06-04-2018,
1. ΑΘΗΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και άμεση αναχώρηση. Έχοντας πραγματοποιήσει μια ενδιάμεση στάση στον Ισθμό, μέσω Ρίου – Αντιρρίου θα φθάσουμε στην Αμφιλοχία όπου θα πραγματοποιήσουμε στάση για καφέ και φαγητό(έξοδα ατομικά). Ακολουθεί η πορεία προς Ηγουμενίτσα. Άφιξη και επιβίβαση στο F/B με προορισμό το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο διαμονής μας Messonghi Beach Hotel και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Tο βράδυ θα μεταφερθούμε στην πόλη της Κέρκυρας για την παρακολούθηση των επιταφίων στην Σπιανάδα και το Λιστόν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


2. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Κέρκυρας για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα και τον Επιτάφιο με την συνοδεία όλων των Φιλαρμονικών. Στις 11.00 θα δούμε το παραδοσιακό σπάσιμο των κανατιών, τους «μπότηδες», ενώ οι καμπάνες θα κτυπούν χαρμόσυνα. Όλη η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση!!! Επιστροφή στο ξενοδοχείο διαμονής για το μεσημεριανό μας γεύμα. Μετέπειτα μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή με καταπράσινες περιοχές θα φθάσουμε στη γραφική Παλαιοκαστρίτσα, έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο. Χρόνος στη διάθεσή σας προκειμένου να επισκεφθείτε την Ιερά Μονή Παναγίας Παλαιοκαστρίτσας αλλά και να απολαύσετε τον καφέ σας στην περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ συγκέντρωση στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και αναχώρηση για την παρακολούθηση της Ανάστασης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε το Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.


3. ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΝΑΤΙΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ

Χριστός Ανέστη – Χρόνια Πολλά!!! Μετά το πρόγευμα ακολουθεί Πασχαλινή γιορτή! Απολαύστε ουζομεζέδες στον αίθριο χώρο του Bar Pergola ψήνοντας τον οβελία και διασκεδάζοντας με μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Η συνέχεια θα δοθεί στην τραπεζαρία του εστιατορίου με πασχαλινό γεύμα σε μπουφέ, συνοδεία μουσικής και παραδοσιακών χορών. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το ανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειο, στο γραφικό Γαστούρι και το γραφικό Κανόνι, το οποίο προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το νησάκι με τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


4. ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Έχοντας απολαύσει το πρόγευμά μας θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο για Ηγουμενίτσα με πορεία επιστροφής προς Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η σειρά των επισκέψεων&άλλων εκδηλώσεων μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών & για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού.


.