Έτοιμοι να ταξιδέψετε;

από
265€

ΚΕΡΚΥΡΑ με διαμονή στο PALEO ART NOUVEAU 4* ΠΑΣΧΑ, 4 & 5 μερες

Κανόνι – Αχίλλειο – Μπενίτσες – Παλαιοκαστρίτσα

Είδος: Οδική
Περίοδος: Πάσχα 2018,
Διάρκεια: 4 & 5 μέρες
Αναχωρήσεις: 05-04-2018, 06-04-2018,
1. ΑΘΗΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Κέρκυρα μέσω Ρίου – Αντιρρίου – Ηγουμενίτσας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας & ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τους υπέροχους χώρους του. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ & διανυκτέρευση.


2. ΚΑΝΟΝΙ – ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ – ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μετά το πλούσιο πρωινό σε μπουφέ θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο Κανόνι από όπου θα θαυμάσουμε το διάσημο Ποντικονήσι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και την εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών. Ελεύθερος χρόνος για να φωτογραφίσουμε την εκπληκτική θέα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το θερινό ανάκτορο της βασίλισσας της Αυστρίας Σίσσυ, το Αχίλλειο. Ακολουθεί στάση στις Μπενίτσες με ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μεταφορά στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, νηστίσιμο δείπνο & διανυκτέρευση.


3. ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΝΑΤΙΩΝ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ

Μετά το πρωινό σε μπουφέ θα μεταβούμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την Λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα. Στις 11.00 γίνεται η πρώτη Ανάσταση και αρχίζει το έθιμο των ‘Μπότηδων’ δηλαδή το σπάσιμο των κανατιών που πετούν από τα παράθυρα οι Κερκυραίοι. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα περίφημα καντούνια και για παραδοσιακό Κερκυραϊκό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ στην Παλαιοκαστρίτσα, στο βυζαντινό μοναστήρι της Παναγιάς, σε κατανυκτική ατμόσφαιρα θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου θα ακολουθήσει Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και πολλές ακόμα λιχουδιές. Διανυκτέρευση.


4. ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ & ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστός Ανέστη! Πρωινό και σιγά - σιγά ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο γλέντι. Το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού (καιρού επιτρέποντος), οι διάφοροι ουζομεζέδες και η μουσική συνθέτουν το αξέχαστο Πασχαλινό μας γλέντι. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τη μεγάλη κεντρική πλατεία Σπιανάδα όπου θα απολαύσουμε τη βόλτα μας και τον καφέ μας στο πασίγνωστο Λιστόν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας & διανυκτέρευση.


5. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ άφιξη στην Αθήνα.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Πρόγραμμα 5ήμερης εκδρομής με αναχώρηση στις 06/04:
1η μέρα: 06/04, Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Κέρκυρα (Επιτάφιος στην πόλη)
2η μέρα: 07/04, Μ. Σάββατο: Κέρκυρα (σπάσιμο κανατιών) – Παλαιοκαστρίτσα (Ανάσταση)
3η μέρα: 08/04, Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα – απογευματινή βόλτα στην Κέρκυρα
4η μέρα: 09/04, Δευτέρα του Πάσχα: Κανόνι – Αχίλλειο – Μπενίτσες
5η μέρα: 10/04, Τρίτη: Κέρκυρα – Αθήνα

Πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής με αναχώρηση στις 06/04:
1η μέρα: 06/04, Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Κέρκυρα (Επιτάφιος στην πόλη)
2η μέρα: 07/04, Μ. Σάββατο: Κέρκυρα (σπάσιμο κανατιών) – Αχίλλειο – Παλαιοκαστρίτσα (Ανάσταση)
3η μέρα: 08/04, Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα – απογευματινή βόλτα στην Κέρκυρα
4η μέρα: 09/04, Δευτέρα του Πάσχα: Κέρκυρα – Αθήνα


Η σειρά των επισκέψεων&άλλων εκδηλώσεων μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών & για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού.


.